DOLAR 32,4884
EURO 34,7733
ALTIN 2.491,83
BIST 9.506,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 25°C
Parçalı Bulutlu
K.Maraş
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 29°C

Ahmet Davarcıoğlu: Kandil Sağlık ve Mutluluk Getirsin

Ahmet Davarcıoğlu: Kandil Sağlık ve Mutluluk Getirsin
07.04.2020
507
A+
A-

Davarcıoğlu, “Berat Kandili’nin tüm dünyaya sağlık, adalet, barış, refah ve ülkemizin koronavirüs belasından bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum” dedi. 
Davarcıoğlu, mesajında şunları dile getirdi: “Gönüllerin merhamet dolduğu, sevginin, saygının, hoşgörünün ve birlikteliğin hakim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili ’ne ulaşmanın manevi iklimini yaşıyoruz. Kandiller, gönüllerin aydınlandığı, zihinlerin berraklaştığı, ahlak ve erdemin, hak ve hukuka inancın pekiştirildiği anlamlı ve özel günlerdir. Manevi bir arınma imkanı sunan Berat Kandili de bu özel gecelerden biridir. Berat Kandili’nin tüm dünyaya sağlık, adalet, barış, refah ve ülkemizin koronavirüs belasından bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile Kahramanmaraşlı tüm hemşerilerimin Beraat Kandilini kutluyorum.”

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.