DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 25°C
Az Bulutlu
K.Maraş
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 30°C
Sal 32°C

Ahmet Davarcıoğlu: Şubelerimiz Açık Olacak

Ahmet Davarcıoğlu: Şubelerimiz Açık Olacak
17.03.2020
318
A+
A-

Çin’in Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla önlemler alınmaya devam ediyor. Bu çerçevede Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirmeler sonucunda İçişleri Bakanlığı tarafından ek bir genelge 81 il valiliklerine gönderildi. Genelgeye göre, umuma açık istirahat ve eğlence yerleri olarak faaliyet yürüten ve vatandaşların çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini arttıracağı gerekçesiyle kalabalıkların toplanacağı yerler kapatıldı. 
Konu hakkında açıklamalarda bulunan AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Davarcıoğlu, şu açıklamayı yaptı: “AKDO lezzetleri her zaman sizinle. İç İşleri Bakanlığı’nın kararı çerçevesinde şubelerimiz açık olmaya devam edecek. İster her şubemizde isterseniz hızlı paket servisimizle hizmetinizdeyiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.