DOLAR 32,5681
EURO 34,8878
ALTIN 2.438,54
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 33°C
Açık
K.Maraş
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 32°C

Başarılı Genç İş İnsanı Çırak ” Genç İstihdamına Önem Veriyoruz “

Başarılı Genç İş İnsanı Çırak ” Genç İstihdamına Önem Veriyoruz “

Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı başarılı genç iş insanı Ali Çırak Ksü’de düzenenlenen Ksü Yap topluğunun organize ettiği İnşaathane 2020 programında konuştu.

Geçtiğimiz günlerde KSÜ Yapı Öğrenci Topluluğuna (KSÜYAP) organizesindeki programda yaptığı konuşmada geleceğin mimar ve mühendisleriyle tecrübelerini paylaşan Ali Çırak, öğrenciler tarafından plaket ile ödüllendirildi.

Öğrencilere yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün hem Kahramanmaraş’a hem de Türkiye’ye bir çok katkısı olduğunu belirten Ali Çırak, ‘’Bizler Kahramanmaraş’ta ve sektörde iyi yerlerdeyiz. Kahraman şehrimize son 5 yıl içerisinde 5 bine yakın konut inşa ettik. Şükürler olsun ki, projelerimizin de hepsini kazasız belasız teslim ettik. Biz şirket olarak genç istihdama çok önem veriyoruz. Başta ben olmak üzere, kadromuzun bir çoğu gençlerden oluşuyor’’ dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=OASM4JRqTjU&feature=youtu.be


25 ve 26 yaşlarında iken vergi rekortmeni olduğunu dile getiren Çırak şunları kaydetti; ‘’Ziraat Bankası, Halk Bankası ve bir çok özel bankadan konut kredisi kullandırması ve satışında Türkiye’de derece yaptık. 2019 yılında ise Ziraat Bankasında Türkiye birincisi olduk. Bunları size anlatmamım sebebi, genç kardeşlerimizin önlerini görmeleri ve sebebi ne olursa olsun, her zaman yapılacak bir şeylerin olduğunu ve her zaman kendinize bir şeyler katmanız gerektiğini bilmenizi istiyorum.’’

Ali Çırak, bugüne kadar hiçbir zaman imkansız diye bir şey düşünmediğini ve çok büyük hayaller kurarak gerçekleştirmek için çalıştığını söyledi. Hayallerimin hepsini gerçekleştiremesem de, çok çalıştım diyen Ali Çırak, ‘’Çırağın Group olarak genç kardeşlerimizin olduğu bu programda her zaman yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Genç kardeşlerimizin mesleki kariyer planlamaları için bu organizasyonun sizlerin ufkunu açacağına ve inşaat sektörüne katkı sağlayacağına inanıyorum’’ diye konuştu.

2020 HEDEFİ 600 EV ÜRETMEK 

Genç İş İnsanı Ali Çırak önderliğinde başarılı projelere imza atan Çırağın Group bugüne denk 5000 aileyi ev sahibi yaptı. 2020 yılını üretim yılı ilan Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak yıl sonuna kadar 600 konut inşaa etmeyi hedeflediklerini belirtti. 

DAR VE ORTA GELİRLİ AİLELER ÇIRAĞIN GROUP’LA EV SAHİBİ OLDU 

Çırağın Group Kahramanmaraş’ta özellikle dar ve orta gelirli ailelere cazip kampanyalarla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Kahramanmaraş’ın çeşitli bölgelerinde yatırımlarına devam eden Çırağın Group 2020 yılında hedef büyüterek müşterilerine cazip fiyatlarla kaliteli yaşam merkezleri sunuyor. 

ÇIRAĞIN ALIŞVERİŞ MERKEZİ EV’lendiriyor

Kahramanmaraş ve bölgenin en çok tercih edilen düğün paketçisi olan Çırağın Alışveriş Merkezi kent merkezinde bulunan yedi katlı mağazasıyla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Çırağın Alışveriş Merkezi’nde dört mevsim kampanya sloganıyla müşterilerini düzenli olarak dünyaca ünlü markaların ürünlerini uygun fiyata sahip olmalarını sağlıyor. 

Çırağın Group bünyesinde bulunan Çırağın Sosyal Tesis ve Fitness salonu bulunduğu konum itibariyle Kahramanmaraş’ta genç sporcuların yetişmesinde önemli katkılar sunuyor. 

Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı başarılı genç insanı Ali Çırak yarın saat 17.00’da Radyo Fresh Genel Müdürü Serdar Salma’nın Moderatörlüğünde şehir ekonomisi ve iş fırsatları adına bir söyleşi gerçekleştirecek. 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.