DOLAR 32,3652
EURO 34,9611
ALTIN 2.325,56
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 27°C
Açık
K.Maraş
27°C
Açık
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 27°C

Hakan Taşıyan Doğum Gününü Akdo’da Kutladı

Hakan Taşıyan Doğum Gününü Akdo’da Kutladı
09.03.2020
310
A+
A-

Arabesk müziğinin ünlü ismi Hakan Taşıyan, Akdo’da doğum gününü kutladı, satırla Maraş Dondurması kesti. Konser için kente gelen Ünlü Sanatçı Hakan Taşıyan ve Türk Halk Müziği sanatçısı Emrah İzoğlu, Akdo Esentepe şubesinde sevenleriyle buluştu. Akdo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu’nun ağırladığı sanatçılar ve ekibi, Maraş Mutfağının eşsiz lezzetlerini tattılar.

Maraş Mutfağına hayran kalan ekip, Kahramanmaraş’ın ve insanlarının muhteşem olduğunu, çok sıcak karşılandıklarını ifade ederek, ilk fırsatta yine Kahramanmaraş’a geleceklerini söylediler ve Ahmet Davarcıoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler. Burada, Taşıyan’a doğum günü sürprizi yapıldı.

Ünlü sanatçı, üzerinde fotoğrafının yer aldığı doğum günü pastasındaki mumları yanındaki çocuklarla üfleyerek söndürdü. 47 yaşına girdiği öğrenilen Taşıyan, daha sonra Ahmet Davarcığlu ile birlikte çengele asılı Maraş Dondurmasını satırla kesti. Hakan Taşıyan, kendisine doğum günü sürprizi yapan AKDO’ya ve hayranlarına teşekkür etti.

“Şehrimizi En İyi Şekilde Tanıtmayı Kendimize Görev Edindik”

Akdo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Hakan Taşıyan ve Emrah İzoğlu’nu ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek; “Şehrimizi en iyi şekilde tanıtmayı kendimize görev edindik.

Maraş Mutfağımızı ve Maraş Dondurmamızı en iyi şekilde sunarak, hedefimiz şehrimizin tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz. Bugün de iki değerli sanatçımızı burada ağırladık. Kendilerine teşekkür ediyor ve sanat hayatında başarılar diliyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.