DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 33°C
Az Bulutlu
K.Maraş
33°C
Az Bulutlu
Paz 31°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Yeşil Deniz 16. Bölüm İzle

Yeşil Deniz 16. Bölüm İzle
05.10.2022
285
A+
A-

Trt 1 ekranlarının başarılı dizisi Yeşil Deniz, 90’lı yılların Ege’sini anlatmaktadır. TFT Yapım’ın üstlendiği Yeşil Deniz dizisinin yapımcılığını Ayfer Özgürel üstlenmektedir. 2014 yılında ekranlara gelmeye başlayan Yeşil Deniz dizisinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken senaryosunda Ali Kara ve İdris Meydi yer almaktadır. Çekimlerinin İzmir’de gerçekleştirildiği Romantik komedi türünde olan dizi,Toplamda 75 bölümden oluşmaktadır. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Yeşil Deniz projesi, 2016 yılında ekranlara veda etmiştir.

Yeşilova kasabasında yaşamını sürdüren Radyocu İsmail, Maggayvır Süleyman, Hurdacı Emin ve Müezzin Cemil dört arkadaşlardır. Hicabi Makasçı ise sevdiği kızı alabilmek için fazlasıyla altın götürmek zorundadır. Bunun üzerine radyocu İsmail ve arkadaşları define aramaya çıkarlar. İsmail ile Zümrüt arasındaki yakınlaşma ise Sedef’in morelini bozar. Define bulmakla kafayı bozan dört arkadaş, uzun uğraşlar sonucunda amaçlarına ulaşacaklardır. Ancak hiçbir şey istedikleri gibi ilerlemeyecektir. Seyyar kokoreçci işine girişen İsmail ve arkadaşları ummadıkları bir kişiyle karşılaşacak ve tüm işler orada değişecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.