DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 32°C
Az Bulutlu
K.Maraş
32°C
Az Bulutlu
Cts 31°C
Paz 29°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Fenomen Ustadan Maraş Paçasına Yeni Ünvan !

Fenomen Ustadan Maraş Paçasına Yeni Ünvan !

Kahramanmaraş’ın fenomen paça ustası Remzi Ulaş son zamanlarda dünyayı kasıp kavuran coronavirüs’ün şifasını açıkladı.

Kahramanmaraş’ın ünlü fenomen ustası Remzi Ulaş maraş paçası ilginç bir yaklaşım geldi. 

Dünya sağlık örgütü tarafından küresel salgın bir hastalık olarak tanımlanan Coronavirüs için fenomen paça ustası Remzi Ulaş’tan farklı bir yorum geldi. Remzi Ulaş şu ifadelere yer verdi ; 

” Kahramanmaraş’ımıza özgü lezzet olan bir çok hastalığa fayda sağlayan vucüt direncini arttıran maraş paça çorbası tam bir CORONA SAVAR bildiğiniz üzere vucüt direncini etkileyen bu virüsun en büyük düşmanı vucüt direncini arttıran şifa kaynaklarıdır. Kahramanmaraş’ımızın Maraş Paçası’da vucüt direncini arttıran şifalı bir besin kaynağıdır ” dedi. 

PEKİ MARAŞ PAÇA ÇORBASININ FAYDALARI NELERDİR ? 

Dünya’da ve Türkiye’de bir çok uzmanın önerdiği Maraş Paçasının faydaları saymakla bitmiyor. 

– İçeriğindeki kolajen, vitamin, minerallerle bağışıklık sistemini güçlendiren paça çorbası günün her saati tüketilebilen bir besin kaynağıdır.

– Kış aylarında soğuk algınlığı ve gripten koruyan paça çorbası, sarımsak, limon ve sirke içeriği ile antibiyotik kullanımına gerek kalmıyor.

– Çocukların ve ergenlik dönemindeki gençlerin kemik gelişiminde önemli rol oynayan paça çorbası, kasların güçlenmesi ve kemik ağrılarının azalmasında önemli rol oynuyor. 

– Anemi hastalarına bolca tüketilmesi önerilen paça çorbası, kanser hastalığının ilerlemesinin durdurulmasında da önemli rol oynuyor.  Bu nedenle kanser hastalarında, kolajen yıkımına neden olan ilaçların etkilerinin azaltılmasında etkili oluyor. 

– Antitoksidan etkisi oluşturarak vücudun korunması bilinciyle tüketiliyor. Dil, göz yağı ve beyin karışımı ile yapılan paça çorbası, eklemlerdeki sıvıların korunmasını destekliyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.