DOLAR 32,2663
EURO 34,7207
ALTIN 2.401,51
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 26°C
Açık
K.Maraş
26°C
Açık
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 24°C
Cts 23°C

7 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları

7 Aralık 2021 Günlük Burç Yorumları
07.12.2021
424
A+
A-

KOÇ: Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kova’da ilerleyen Ay, sizi ilginç kılıyor. Karşı cins üzerinde etkiniz çok yüksek. İsteklerinizde artış var. Enerjinizi yüksek tutmalısınız. Ruhunuzda fırtınalar esiyor.

BOĞA: Büyük rakamlar peşindesiniz ama beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Kazalara müsaitsiniz.

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür karşıt burcunuzda ilerliyor. Duygusal konulara eğiliminiz artıyor. Partnerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ondan beklediğiniz birtakım özel davranış biçimleri var.

YENGEÇ: Duygusal konuların öne çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

ASLAN: Bugün Ay, karşıt burcunuz Kova’da ilerlerken özgür düşünceler içinde hareket etmenizi sağlıyor. Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Sosyal aktiviteler gündem kazanacak.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal problemler yaşamak istemiyorsanız iş ilişkilerinize belli bir mesafe getirmek zorundasınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni düşüncelere açıksınız ve yaratıcılığınız hız kazanıyor.

TERAZİ: Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar yapacaksınız. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızdaki ani gelişmelere hazır olun. İş alanlarınızın kısıtlamasına izin vermeyin.

AKREP: Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor, ısrarcı davranıyorsunuz.

YAY: Ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olun. Dostluklar ve iş birlikleri gündeme gelecek. Uzaklara gitmek isteyeceksiniz. Geçmişte tepki verdiğiniz konulara artık duyarsız kalacaksınız.

OĞLAK: Kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Yaşama bakış açınız farklı, derin duygular içindesiniz. Maddi kaygılara uzak bir yapınız olduğunu biliyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için çabalıyorsunuz.

KOVA: Ay burcunuzda ilerlerken çevreyle ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Yaratıcı yönlerinizi kendinize uygun kişilerle görüşünce yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınızı renkleniyor.

BALIK: Sistemli olduğunuz zaman, kendinizi rahat ve girişken hissediyorsunuz. Savaşçı Mars’ın açısı enerjinizi olumlu destekliyor. Girişimci yönlerinizi dikkatli kullanmalı, ön plana çıkarmaktan vazgeçmelisiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.