DOLAR 32,3533
EURO 34,7324
ALTIN 2.406,41
BIST 10.147,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 26°C
Az Bulutlu
K.Maraş
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Başkan Kılınç, Güney Çevreyolu’nda İncelemelerde Bulundu

Başkan Kılınç, Güney Çevreyolu’nda İncelemelerde Bulundu
10.11.2021
165
A+
A-

Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen Güney Çevreyolu’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’da ulaşım ağını genişletmek için gayretle çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Şehir içi ulaşım ağını geliştirmek için devam eden çalışmalardan bir tanesi olan Güney Çevreyolu’nda incelemelerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, sorumlulardan bilgi aldı.

İncelemeler sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, “Karapınar Mahallesi’nde Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi’ni birbirine bağlayacak olan yolda sürdürülen Kuzey Çevreyolu çalışmalarıyla birlikte şehrin güney kısmında süren Güney Çevreyolu çalışmalarımız ile Adıyaman’ımız ulaşımda rahat bir nefes alacaktır. İnşallah bu ve planladığımız diğer projelerimizle halkımızın ihtiyaçlarını karşılayıp, şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlar ise yapımı süren yeni çevreyolları ile Adıyaman’ın çok önemli bir sorununun daha çözüleceğini ifade ederek, Başkan Kılınç’a ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.