DOLAR 32,3029
EURO 34,9792
ALTIN 2.443,61
BIST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 24°C
Az Bulutlu
K.Maraş
24°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 27°C
Cum 29°C
Cts 31°C

İleri Yaş Atölyeleri’nde Başvurular Başlıyor!

İleri Yaş Atölyeleri’nde Başvurular Başlıyor!
15.09.2021
160
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin 65 yaş üzeri vatandaşlar için düzenlediği “İleri Yaş Atölyeleri” başvuruları başlıyor. Çini ve seramik, müzik, sanat ve ileri yaş atölyesi olmak üzere 4 farklı branşta verilecek eğitimler için son başvuru tarihi 20 Eylül Pazartesi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yaşlı vatandaşların toplumsal hayata entegrasyonunu sağlayacak önemli bir eğitim programı hayata geçiriyor. Kahramanmaraş Valiliği, Sütçü İmam Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde düzenlenen proje kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşlara bir dizi atölye eğitimi verilecek. Çini ve seramik, müzik, sanat ve ileri yaş atölyeleri olmak üzere toplamda 4 farklı atölyede düzenlenen eğitimler ile yaşlı vatandaşların bilişsel yönlerini geliştirip günlük yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor. Kültür Park’ta yer alan Engelli ve Yaşlı Şube Müdürlüğü’ne yapılabilen başvurularda son başvuru tarihi ise 20 Eylül Pazartesi günü olarak belirlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.