DOLAR 32,3825
EURO 34,7428
ALTIN 2.398,51
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 25°C
Az Bulutlu
K.Maraş
25°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C

Kahramanmaraş Andırın’ın Çehresi Güzelleşiyor

Kahramanmaraş Andırın’ın Çehresi Güzelleşiyor
27.09.2021
157
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın’ın çehresini güzelleştiriyor. Şehit Ahmet Bıçakçı Parkı’nda bakım çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla 50 bin metrekarelik Millet Bahçesi yapımını ise sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yeşil alanlara yönelik yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, bir süre önce Andırın ilçesinde hayata geçirilen “Millet Bahçesi” projesi devam ediyor. Toplamda 50 bin metrekare alan üzerine konumlandırılan rekreasyon alanında yer alacak kafeterya ve çok amaçlı tesis inşasında son aşamaya gelindi. Minareli Asma Köprü mevkiinde bulunan Millet Bahçesi, kafeteryanın yanı sıra spor sahaları, yürüyüş yolları, oyun grupları, kent mobilyaları ve açık otoparkıyla ilçenin gözde mesire alanlarından biri olmaya hazırlanıyor.

Şehit Ahmet Bıçakçı Parkı’na Bakım

İlçede çalışma gerçekleştirilen bir diğer nokta ise Şehit Ahmet Bıçakçı Parkı oldu. Andırın – Göksun Çevre Yolu bitişiğinde yer alan 9 bin metrekarelik tesiste, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Kent mobilyaları ve oyun grupları yenilenen parkta ayrıca yeşil alanlarda da çevre düzenlemesi de gerçekleştirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.