DOLAR 32,3970
EURO 34,7929
ALTIN 2.434,65
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 29°C
Az Bulutlu
K.Maraş
29°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 25°C
Per 25°C
Cum 22°C

Kahramanmaraş’ın Tüm Lezzetleri Yörex’te Tanıtılıyor

Kahramanmaraş’ın Tüm Lezzetleri Yörex’te Tanıtılıyor
22.10.2021
144
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nda Kahramanmaraş’ın 18 coğrafi işaretli ürününü, el sanatlarını ve gastronomisini tanıtıyor. Dondurma’dan pul bibere kadar birçok lezzetin tanıtıldığı fuarda, Kültür Yayınları da ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Antalya Anfaş’ta düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) stant açtı. Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla düzenlenen fuarda, Kahramanmaraş’a ait yöresel ürünler de ziyaretçilere tanıtılıyor. Şehrin 18 coğrafi işaretli ürününün yanı sıra, dondurma, tarhana, fıstık ezmesi, pul biber gibi geleneksel lezzetlerin tanıtıldığı stant, katılımcılar tarafından ilgi odağı oldu. Geleneksel el sanatlarından yemeni, simsırma, bakır ve ahşap ürünlerinin yer aldığı standın ziyaretçileri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da vardı. ‘Sizin Oraların Nesi Meşhur?’ sloganıyla bu yıl 11’inci kez gerçekleşen fuar kapsamında oluşturulan tanıtım standı 24EkimPazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.