DOLAR 32,3862
EURO 34,7837
ALTIN 2.395,62
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 25°C
Az Bulutlu
K.Maraş
25°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Kayseri’de Kahramanmaraş Rüzgârı Esti

Kayseri’de Kahramanmaraş Rüzgârı Esti
13.09.2021
172
A+
A-

Kayseri’de düzenlenen Kahramanmaraşlılar Kültür ve Sanat Festivali’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşehrilerimizle buluştuk, hasbihal ettik. Burada sergilenen yöresel ürünlerimiz ve lezzetlerimiz de büyük bir ilgi gördü. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kayseri’de düzenlenen Kahramanmaraşlılar Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katıldı. Yöresel ürün ve lezzetlerin vatandaşlarla buluşturulduğu etkinlikler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç ve Habibe Öçal, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Alidağı Kafe 360 mesire alanında açılan stantlarda, dondurma, kırmızı pul biber, tarhana ve fıstık ezmesi gibi pek çok lezzetin yanı sıra sim sırma, bakır ve ahşap oyma eserler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Kayseri Kahramanmaraşlılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlik sonrası açıklamada bulunan Başkan Güngör, “Hemşehrilerimizle buluştuk, hasbihal ettik. Burada sergilenen yöresel ürünlerimiz ve lezzetlerimiz de büyük bir ilgi gördü. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Katkı veren tüm belediyelerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Dernek Başkanı Polat’tan Teşekkür

Kayseri Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Polat ise yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız uzun dönemli pandemi sürecinde serbestleşme döneminin başlanması ile birlikte hemşerilerimize böyle bir etkinlik yapalım istedik. Burada güzel bir ortam var ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Kahramanmaraş’ın bütün ilçeleri burada. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri’nin ilçe belediyeleri burada. Kahramanmaraş ve Kayseri belediyelerinin bir arada olması bizi oldukça mutlu ediyor. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.