DOLAR 32,3405
EURO 34,9270
ALTIN 2.390,35
BIST 10.204,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 22°C
Hafif Yağmurlu
K.Maraş
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 25°C

Murat Kılıç eski Devlet Bakanı Ali Doğanı Ziyaret Etti

Murat Kılıç eski Devlet Bakanı Ali Doğanı Ziyaret Etti
26.10.2021
190
A+
A-

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç Kahramanmaraş’lı siyasetçi Eski Devlet Bakanı Ali Doğan’ı İstanbul’da Ziyaret Etti.

İyi Parti Onikişubat ilçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Tam bir Kahramanmaraş sevdalısı olan kıymetli büyüğümüz Sn.Ali DOĞAN geçmişte memleketimiz adına yapmış olduğu hizmetlerden bahsetti o dönemki ülkenin olanak ve imkanlarını düşündüğümüzde böyle bir değere sahip olduğumuz için bir kez daha gururlandık.Sohbet esnasında vermiş olduğu bilgileri siyaset yaparken ki çalışma şeklini bizlere anlattığında müthiş bir donanıma sahip olduğunu gördüm.

Ofisinde bizleri ağırlayan sayın Bakanımızın gözlerindeki memleket sevdası mütevaziliği hoş görüsü ve alçak gönüllülüğü benim için çok anlamlı olmakla beraber mevcut siyasilerimizinde örnek alması gereken bir durum olduğuna inanıyorum.

Kahramanmaraşın dünü bugünü ve yarınına dair fikirlerini ve düşüncelerini bizlerle paylaştı.

Şehrimizin mevcut durumu kültüründen sanatına imar sorunlarından sanayisine ulaşımdan gençlerimizin eğitim durumuna varıncaya kadar bir çok konuda bize yol gösterici ve eğitici bir çok tavsiye ve önerilerde bulundu.

Yürüdüğümüz bu yolda kıymetli büyüğümüz Sn.Ali DOĞAN gibi tüm hemşerilerimizin gönlüne dokunacağız. Geçmişte memleketimiz için hizmet eden,Kahramanmaraşlı hemşerilerimize katkısı olan ve  olacağını düşündüğümüz tüm siyasiler stk temsilcileri yöneticiler ve iş insanları ile diline dinine ırkına ve siyasi görüşüne bakmaksızın görüşmelerimiz ve fikir alışverişlerimiz devam edecektir. Çünkü kıymetli büyüğümüz Sn.Ali DOĞAN gibi tek sevdamız KAHRAMANMARAŞ.

Yapacak olduğumuz tüm çalışmalar ve hizmetlerde kibirden arınmış halkla iç içe tüm gönüllere dokunmaya çalışan bir siyasi figür olarak memleketimize hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bizleri İstanbulda misafir ederek beni ve yol arkadaşlarımı  onurlandırdı İÇİN kendilerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı

Av.Doğan Murat Kılıç

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.