DOLAR 32,2382
EURO 34,8167
ALTIN 2.419,12
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 26°C
Az Bulutlu
K.Maraş
26°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Şehitkamil’De Asfalt Çalışmaları Aralıksız Sürdürülüyor

Şehitkamil’De Asfalt Çalışmaları Aralıksız Sürdürülüyor
18.10.2021
157
A+
A-


-AKTOPRAK MAHALLESİ’NDE YENİ YOLLAR ASFALTLANIYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından Aktoprak Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda başlatılan kapsamlı asfaltlama çalışması aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların yol sorunu yaşamaması adına yoğun bir şekilde asfalt çalışmasını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, yeni imara açılan bölgelerde de yol açma çalışmalarının yanı sıra, alt yapısı tamamlanan yollarda eş zamanlı olarak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Aktoprak Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda asfalt çalışmalarına başladı. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı çalışmaları kısa sürede tamamlanacak ve yeni, modern yollar vatandaşın hizmetine sunulacak.

ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR

Asfalt çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirten Aktoprak Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Öztürk, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemizde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmalarını tamamlamıştı. Alt yapı çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Belediyemiz tarafından asfalt çalışmaları başlatıldı. Bunun yanı sıra mahallemizde eksik görülen yerlerde de asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Şuan sizlerin de gördüğü üzere asfalt çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah en kısa sürede çalışmalar tamamlanacak ve böylelikle vatandaşlarımıza yeni ve modern yollar kazandırılmış olacak. Yapılan çalışmalardan memnunuz. Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların da devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.