DOLAR 32,5008
EURO 34,9094
ALTIN 2.440,91
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 32°C
Az Bulutlu
K.Maraş
32°C
Az Bulutlu
Pts 29°C
Sal 23°C
Çar 25°C
Per 24°C

Kahramanmaraş Onikişubat Üniversite Caddesinde Çalışmalar Tamamlanıyor

Kahramanmaraş Onikişubat  Üniversite Caddesinde Çalışmalar Tamamlanıyor
13.09.2021
171
A+
A-

Tekerek istikametinden KSÜ Avşar Kampüsü’ne kadar uzanan Turgut Özal Bulvarı’nda bir dizi çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, 3 bin metrekarelik yaya yolunu da tamamlıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi arter ve bulvarlarını çehresini güzelleştiriyor. Bir süre önce “Üniversite Caddesi” adıyla bilinen Turgut Özal Bulvarı’nda başlatılan çalışmalar da tamamlanıyor. Tekerek istikametinden, Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü’ne kadar uzanan arterde 3 bin metrekarelik kilit parke yaya yolu yapımı başlatılmıştı. Toplam uzunluğu 3,5 kilometre olan bulvarda, nokta kabartmalı şeritler ve rampalar gibi engelli dostu uygulamalar da gerçekleştirildi. Kısa süre içinde tamamlanması hedeflenen çalışmaların ardından, trafikte güvenliğin artırılması amacıyla işaretleme çalışmaları yapılırken, belirlenen noktalarda da yeni yaya geçitleri inşa edilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.