DOLAR 32,3611
EURO 34,7583
ALTIN 2.439,02
BIST 10.014,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 29°C
Az Bulutlu
K.Maraş
29°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 25°C
Per 24°C
Cum 23°C

Başkan Mahçiçek AK Parti İlçe Teşkilatıyla EXPO Alanda Bir araya Geldi

Başkan Mahçiçek AK Parti İlçe Teşkilatıyla EXPO Alanda Bir araya Geldi
06.10.2021
154
A+
A-

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023 tanıtım faaliyetleri kapsamında geçen haftadan bu yana birçok kurum ve kuruluşla bir araya gelerek EXPO 2023’ü anlatmıştı. Bugün ise AK Parti Onikişubat ve Dulkadiroğlu Teşkilatları ile EXPO 2023 Rekreasyon Alanında kahvaltı programında buluştu.

Programa AK Parti Onikişubat Başkanımız Mücahit Kara, Dulkadiroğlu Başkanımız Şahin Avşaroğlu ve teşkilat mensuplarımız katıldı.

Kahvaltı programı ardından konuşma yapan Başkan Mahçiçek şu sözlere yer verdi.

“EXPO 2023, Kahramanmaraş için milat olabilecek bir proje. Şehrimiz adına ne yapabilirizi, nasıl yapabilirizi çok araştırdık ve 2023 yılında Expo’yu şehrimizde yapabilmek için müracaat ettik. İtalya’da düzenlenen AIPH delegelerinin tamamının oyunu alarak, EXPO 2023’ü şehrimizde yapmaya hak kazandık.

Bu ele geçmez bir fırsat bizim için. 6 ay sürecek fuardan sonra da en iyi şekilde değerlendirebilmek için biz buraya çeşitli donatılar ekledik. Arasta Çarşısı, Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi, Kent Müzesi, Camisi, Nikah Sarayı, Hobi Evleri, kafeteryası, parkları, eğitim alanlarıyla vatandaşımızın aradığı her şeyi bulabileceği bir yaşam alanı haline gelecek.

Proje bittiğinde 789.000 m² Expo 2023 Rekreasyon alan dışında, çevresindeki imar planlamasıyla da şehrimizin ve bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Gelecek nesillere “Doğa Dostu Şehir ve Duyarlılık” ana temasıyla gerçekleştireceğimiz projede daha yeşil bir dünya bırakmanın da mutluluğunu yaşayacağız.”

Kahvaltının ardından alanın gezilmesiyle program noktalandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.