DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 24°C
Hafif Yağmurlu
K.Maraş
24°C
Hafif Yağmurlu
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 25°C
Çar 26°C

Başkan Okay Ahilik Haftası

Başkan Okay Ahilik Haftası
13.09.2021
148
A+
A-

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ahilik haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, Ahilik kültürünün önemine değinerek esnafın birlik ve beraberliğinin temelini Ahiliğin oluşturduğunu söyledi.

Başkan Okay, mesajında şunları söyledi “Aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ruhuyla Ahilik kültürünü en güzel şekilde yaşatmaktadır. Özellikle iş hayatında başarıyı, dürüstlüğü, alın terini ve iyi bir meslek hayatını benimsemiş esnafımız, bu erdemleri yüz yıllardır uygulamaktadır. Ahi Evran muhabbetiyle birbirimizi millet olarak kucaklıyoruz. Ticarette ve sanayide dürüstlükten ve doğruluktan ödün vermeden dünya milletleriyle yarışıyoruz. Özellikle Kahramanmaraş’ımızda faaliyet gösteren esnaflarımız bu hassasiyeti en üst düzeyde göstermektedir. Bizler de her fırsatta esnafımızın yanında duruyor ve onlarla istişareler ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ahilik Haftası münasebetiyle Ahilik Teşkilatı’nın kurucusu Ahi Evran-Veli’yi rahmet ve minnetle anıyor, Ahilik Kültür Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.