DOLAR 32,3633
EURO 34,6915
ALTIN 2.392,12
BIST 10.162,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 24°C
Hafif Yağmurlu
K.Maraş
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 25°C
Per 25°C
Cum 23°C
Cts 18°C

Bölükdamlar’ın Yol Sorunu Büyükşehir’le Çözülüyor

Bölükdamlar’ın Yol Sorunu Büyükşehir’le Çözülüyor
17.11.2021
158
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit ilçesinin kırsal mahallelerinden Bölükdamlar grup yolunda genişletme ve zemin iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor. Ayrıca 2 bin metrekarelik parke çalışması da başlatılan mahallede yol sorunu ortadan kalkıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin Çağlayancerit ilçesindeki yeni çalışma noktası Bölükdamlar Mahallesi oldu. İlçe kırsalında yer alan mahallede bir yandan grup yolu iyileştirilirken, öte yandan mahalle içi yollar da parke ile yenileniyor. Beşenli’den Küçüküngüt Mahallesi’ne kadar uzanan grup yolunda genişletme çalışması da gerçekleştiriliyor. Yağışlar sebebiyle deforme olan arterde yapılan çalışmayla beraber ulaşım problemi ortadan kalkacak. Stabilize olan mahalle içi yollarda ise 2 bin metrekarelik parke çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.