DOLAR 32,3057
EURO 34,8120
ALTIN 2.395,33
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 26°C
Az Bulutlu
K.Maraş
26°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 21°C

Bunu Bi Düşünün 8.Bölüm Kesintisiz İzle, Bunu Bi Düşünün Tüm Bölümleri Kesintisiz İzle/ Blutv

Bunu Bi Düşünün 8.Bölüm Kesintisiz İzle, Bunu Bi Düşünün Tüm Bölümleri Kesintisiz İzle/ Blutv
09.02.2022
636
A+
A-

Yaşadığı bir ayrılık sonucu hayata bakış açısını tümüyle değiştiren Ahmet Kenan Bey, danışanlarıyla ilişkilere dair gerçekleştirdiği sohbetler esnasında daha iyi bir dünyanın var olabilme ihtimalini sorgular.

BluTV, 20 Ağustos’ta izleyiciyi “Bunu Bi’ Düşünün” isimli yeni bir mini diziyle buluşturdu. The Other Brand Experience Agency ve Paradox Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, evcil hayvan mama markalarından Royal Canin ortaklığıyla gerçekleştirilen projenin sezonu 8 bölümden oluşuyor. Dizinin yönetmenliğini Onur Ünlü üstlenirken senaryosunu Erkan Tunç kaleme aldı.
Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrolünü üstlendiği Bunu Bi’ Düşünün bölümleri 913 dakika arasında değişiyor ve toplamda 85 dakika civarı süren bir dizi var elimizde. Dizinin bölümlerinde rol alan isimlerin arasında Pınar Deniz, Kubilay Aka, Dilara Aksüyek, Müjde Uzman, İsmail Ege Şaşmaz, Ulaşcan Kutlu, Başak Daşman ve Ayşenil Şamlıoğlu, Ahmet Rıfat Şungar ve Şebnem Bozoklu da bulunuyor.
İnsanların hayvan beslediği ve merak ettiği bölümlerde Ahmet Kenan Bey kapısını çalar, bu insanlarla kısa bir sohbete konuk olurken, onların hayvanlarla olan ilişkisini, bunun sorumluluğunu ve sorumluluğunu konu alır. ilişki, hayvanlar hakkında daha iyi bilgi getirir, aynı zamanda hayat vermek için neler yapılabilir

Bunu Bi Düşünün 8.Bölüm Ve Bunu Bi Düşünün Tüm Bölümleri Kesintisiz İzleme Linki Altta Tıklayın

https://www.blutv.com/diziler/yerli/bunu-bi-dusunun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.