DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 31°C
Az Bulutlu
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 25°C

İlk ve Son Dizisi 8.Bölüm Kesintisiz İzle, İlk Ve Son Tüm Bölümleri Kesintisiz İzle/ Blutv

İlk ve Son Dizisi 8.Bölüm Kesintisiz İzle, İlk Ve Son Tüm Bölümleri Kesintisiz İzle/ Blutv
09.02.2022
1.123
A+
A-

Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkilerinin hikayesi. 20’li yaşlarının ortasında tanışan iki gencin, boşandıkları güne kadar geçen; bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen imkanlı, çoğu zaman imkansız aşk hikayesi.

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin başrollerini paylaştığı dizinin 8. cildi çıktı. Seride ilk kez, izleyicilere nitelikli terapistlerden oluşan bir seçki sunmak, karakterlerin iç dünyaları ve geçmişleriyle ilgili davranışsal nedenlerin daha iyi anlaşılmasına yardımcı oluyor.
Dizide 10 yıllık ilişkilerinin dünü ve bugünü yan yana işlenirken ikilinin ilişkisi çok farklı, aşk ve tutkuyla başlıyor; Ayrıca, kişisel ilişkiler ve zamanın amansız akışı ile iletişim konularında nasıl dönmeye başladığını görüyoruz.
Deniz ve Barış, Deniz’in erkek kardeşinin düğününde tanışmıştır. Birbirlerini ilk gördükleri anda dalga geçen iki taraf, aralarında ani bir yakınlaşmaya neden olur.

İlk ve Son Dizisinin 8.bölümü ve Tüm bölümleri Alttaki Linkte Tıklayın

https://www.blutv.com/diziler/yerli/ilk-ve-son?gclid

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.