DOLAR 32,3680
EURO 34,7095
ALTIN 2.393,02
BIST 10.153,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş 25°C
Hafif Yağmurlu
K.Maraş
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 21°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C

Kahramanmaraş’ta Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Kahramanmaraş’ta Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
10.11.2021
168
A+
A-

Küçük Sanayi Sitesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Sanayi sitemizde altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz asfalt çalışmalarına başladı. Yaya yolu, refüjleri ve çevre düzenlemesiyle caddemiz daha modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Küçük Sanayi Sitesi’nde altyapısı tamamlanan ve sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğü Mehmet Nuri Arıkan Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Meclisi üyelerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Güngör, “Sanayi esnafımızdan gelen talepler üzerine, onların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarımızı gece saatlerinde sürdürüyoruz. Burada öncelikle altyapıyı iyileştirdik. Su, kanalizasyon ve yağmursuyu hattını yeniledik. Burada altyapı, yol, refüj ve kaldırımların yenilenmesiyle caddemiz daha güzel bir çehreye kavuşmuş olacak” diye konuştu.

Yatırım 100 Milyon TL’yi Bulacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör açıklamasının devamında, “Sanayimizin eski bir yerleşkesi var. Şehrimiz büyüdükçe, kapasitesi arttıkça yeni alanlara ihtiyaç duyuluyor. Mevcut sanayinin yukarısında yeni yerleşke alanı çalışmalarımız devam ediyor. Kooperatifimiz ve esnafımızla istişare halinde, bir plan dâhilinde su, kanalizasyon ve yol çalışmalarımız için 50 Milyon TL’nin üstünde bir kaynak ayırdık ve ihalesini gerçekleştirdik. Yeni yerleşkedeki çalışmalar da sonuçlandığında Küçük Sanayi Sitemize 100 Milyon TL’ye yakın bir yatırım yapmış olacağız. Ve esnafımız yeni yerlerine geçmiş olacak. Bu yeni yerleşim alanının hayata geçmesiyle 10 bin civarında bir istihdam öngörülüyor. Burada, gece saatlerinde özveriyle çalışan tüm ekiplerime, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.